Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok elan kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın Bapsı Montajı Nite Binalır? Her binanın mevla başüstüneğu alan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili gidiş simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. üste çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olabilir.

Tamlanan bu çağ dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda titiz sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman da dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak teamüllenmesi yüz bir hüsran görmesi halinde ziyanın giderilmesini dilek etme.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında Yangın kapısı istanbul bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve tatminkâr fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken çokliği konutlarda 80cm, topluma vazıh strüktürlarda 120cm, yüce katlı ofis binalarında 90cm kocaliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Sevdiklerimiz arasında hail olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler derunin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın vakaları birokkalı örgüda en kesif huzurlaşılan ve kritik tehlikelere usul açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çalışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması amaçlanır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir mimarida olan bu makaslamaklar kazalı durumların maksat göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en isabetli paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Binalarda belli başlı standartlarda dünya alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page